Skyhomestay - Pangsapuri yang Luas & Nyaman

Di SKYHOMESTAY, kami mengambil tanggungjawab kami sebagai tuan rumah yang sangat serius. Skyhomestay terletak di The Heights Residence, Puncak Muzaffar, Ayer Keroh, Melaka. Kami benar-benar percaya bahawa Skyhomestay sesuai untuk menjadi salah satu agenda penting dalam senarai percutian keluarga anda, kerana penginapan kami akan menjadikan percutian anda satu peristiwa yang tidak dapat dilupakan.

Kami sentiasa komited dengan belajar dan mengumpulkan apa-apa komen sepanjang penginapan anda untuk meningkatkan perkhidmatan kami dari semasa ke semasa. Oleh itu, JOM! buat Tempahan atau Tempahan @ SKYHOMESTAY untuk menikmati perkhidmatan kami dan pengalaman ketinggalan tinggal di homestay di tengah-tengah Kawasan Pelancongan Ayer Keroh.

Bilik tidur: 3

Bilik mandi: 2

Parkings: 2

tetamu : 8

Kehidupan di awangan seperti di langit di SkyHomestay! Kami menyediakan suasana moden, pemandangan yang hebat dan terletak dengan strategik di tempat-tempat emas di Ayer Keroh, Bandaraya Bersejarah Melaka.

Anda boleh menempah dan menyewa seluruh Skyhomestay dengan pangsapuri yang lengkap dengan bilangan hari dengan yakin.

Yang benar,
Syamsul Kamal
Tuan rumah Skyhomestay

Pemberitahuan

Peraturan di homestay

Daftar masuk: 3.00 pm.

Daftar keluar: 11.00 am.

Membatalkan sehingga 5 hari sebelum Daftar Masuk dan mendapatkan bayaran balik penuh (ditolak Fi Perkhidmatan). Batalkan dalam tempoh 4 hari perjalanan anda dan Tempahan yang tidak dikembalikan.

Yuran perkhidmatan akan dikembalikan apabila pembatalan berlaku sebelum mendaftar masuk dan dalam masa 48 jam dari tempahan.