Pangsapuri 3 Bilik Tidur

Apartment baru yang lengkap dengan tiga Bilik Tidur serta pemandangan yang menakjubkan ke langit.

omestay berkelengkapan penuh – pangsapuri tiga bilik tidur dilengkapi dengan 3 katil saiz queen dan 2 tilam tambahan. Kami menyediakan suasana yang moden dengan perabot yang serba mewah, pemandangan yang menarik serta berhampiran dengan tempat-tempat strategik di sekitar Ayer Keroh, Bandaraya Melaka Bersejarah.

Tarikan dengan tempahan tetamu-tetamu kami yang bercitarasa tinggi di homestay ini yang telah direka khas untuk keselesaan dan kemudahan.
Tegaskan kemerdekaan anda dalam tiga bilik tidur kami yang seperti diimpikan, sesuai untuk berhimpun dengan kawan, keluarga, atau majlis khas.
Homestay adalah ideal untuk tinggal dan santai atau beracara, dan dilengkapi dengan kemudahan untuk memenuhi keperluan yang rajin melancong.

SkyHomestay @ The Height Residence Puncak Muzaffar Ayer Keroh Melaka. Kami menerima wang tunai, perbankan internet, PayPal dan kad kredit & Debit yang utama pada penyelesaian tempahan. Datang dan tinggal bersama kami hari ini, dan yakinlah untuk mendapatkan nilai terbaik dan selesa.
Selamat Menginap dan bersantai!

Butiran

Harga bermula dari: RM350 satu malam

Ketersediaan

Borang Tempahan

Required fields are followed by *Reserve of 1 available accommodations.

Pangsapuri 3 Bilik Tidur is available for selected dates.